снимка: Фейсбук/Бойко Борисов Където няма зарази, децата да учат. На другите

...
снимка: Фейсбук/Бойко Борисов Където няма зарази, децата да учат. На другите
Коментари Харесай

Борисов: Децата да ходят на училище. Вкъщи развиват психически проблеми и се обездвижват


фотография: Фейсбук/Бойко Борисов 

„ Където няма болести, децата да учат. На другите места – следете броя на заболелите, тъй че да щадим и учителите и използвайте родителите при взимането на решения, тъй като това касае техните деца. Ние мислим най-хубавото “, това съобщи министър председателят Бойко Борисов. По негови думи, би трябвало да се търсят гъвкави способи за образование. Това оповестиха от правелствената пресслужба, представена от Нова телевизия.

Министър-председателят разяснява с министъра на образованието Красимир Вълчев, че задачата не е лесна, както не е елементарно и решението да се затворят хората по домовете им.

„ Застояването на децата у дома крие опасности - обездвижване, губене на мотивация за учене, десоциализират се, душевен проблеми, които ние също отчитаме, когато взимаме решения “, безапелационен беше министър председателят Борисов.

По думите му локалното взимане на решения за прекосяване към електронна среда на образование остава най-правилният метод за образователните заведения.
Вълчев съобщи, че образованието в електронна среда за учениците е ефикасна опция, когато става дума за по-кратък интервал от време.
„ Следим стойностите и даваме опция да се ползва в учебните заведения метод на периодично повтаряне на присъственото образование с образованието в електронна среда “, добави Вълчев. Той уточни, че е обсъждано и ще бъде препоръчано решение за наложително носене на защитни маски в класните стаи за учениците от 5 до 12 клас.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР